Holy schmuck!

Blev visst inget bloggande igår, som jag förutspått. Jobbade i alla fall fem timmar, och med musik i öronen och ett proffsigt appearance så gick de timmarna ganska fort. Slängde mig sen i duschen och när jag kom ut därifrån hade två av Lisas kompisar kommit för att spela Carcassonne. Jag kom för ovanlighetens skull (...) sist. När de åkt cyklade jag och handlade middagsmat - det blev torsdagstacos och ett glas vin, och jag berättade om studentonsdagen. Sen middag ledde till mindre tid att göra annat, så det sista vi gjorde var att skriva ut några bilder innan vi gick och la oss.

Idag skulle jag ha börjat jobba tidigt, men jag valde (eller så valde kroppen åt mig) att sova vidare till tio. Började sen jobba vid kvart över elva med att putsa fönstrena invändigt. Tråkigt? Ja. Timmarna gick långsamt, men vid halv sex kunde jag äntligen pusta ut när det var dags för middag. Efter det gick vi på promenad och idag var båda lamorna sociala! Hurra! Mmsade Anna som uppmanade att ringa så vi hann catcha upp lite medan barnen badade.
Nu har jag precis fått smaka lite på Lisas impulsivitet när det bestämdes att "här ska det möbleras om och den här vaggan ska ut i ladan och då kan vi ju ta ut solstolarna while we're at it!". Jösses.

Llama llama duck

Ja, vi kör! Ska bli väckt av Hilmer klockan åtta och börja jobba klockan nio så jag drar en kort sammanfattning av dagen, utan att knappra på tangenterna alltför högljutt då resten av huset sover.

För det första blev det inget läsande - smsade istället med Helena tills klockan var ett. Sov sen till elva.arton och åt frukost, varpå det blev lunchdags för de morgonpigga. Var ju då tänkt att jag skulle jobba fem timmar idag, men det blev istället två, och jag fick äta upp orden jag yttrade för drygt en månad sedan: "ÅH SKRAPA BORT MÅLARFÄRG VAD KUL!!!!". Detta efter att vi besökt Lisas väninna och badat i hennes stuga.

Efter jobb och middag gick vi sedan på kvällspromenad och hälsade på de två lamadjur som Lisa med familj bor granne med. Enligt Hilmer heter båda djuren Timma. Timma 1 var social och nosade mig i ansiktet medan Timma 2 inte ville hälsa alls. Hästen de delar hage med var tyvärr ingen anka, och ganska osocial den med.

They spun a web for me

De närmaste dagarna kommer jag bo i Norrfjärden, vilket kan innebära att jag inte bloggar lika mycket eller med lika intressanta saker (...). Ska jobba lite hos Lisa - putsa alla fönster för 1500! Det kommer förhoppningsvis ta fem dagar, för mer har jag inte tid med. Man har väl planer! ;)

För övrigt så har TEJP börjat. Jag är inte där för att jag måste spara pengar inför Fridhem. Plus att de jag såg mest framemot att träffa (de man inte träffar förutom under TEJP - skåningarna) inte heller skulle dit, så jag struntade i det. Det är då tur att man själv blir skåning till hösten! Amazing yet terrifying. Och fast jag måste spara vartenda öre av de 11467,40 kronor jag tjänade på konfalägret så planerar jag att spendera pengar inom en snar framtid...sneaky jag är som inte säger mer.

En till parentes: Jag målade i natt! Jag älskar att måla. Älskar när min kreativa sida kommer fram, och att den dessutom gynnar någon annan än mig - blev i samma veva klar med Annas present. Hon vet vad det är, haha. Därför kan jag vara så öppen med det. Supernöjd är jag i alla fall. :)

Nu ska jag sova tror jag bestämt! Glömde min bok (The Graveyard Book av Neil Gaiman) hemma så nu tyckte Lisa att det var dags att börja läsa DaVinci-serien. Vi börjar kronologiskt med Änglar och Demoner, blir intressant! Natti!