Kors i karamellen!

Idag har Hilmer åkt buss för första gången. Jag blev väckt klockan elva och försökte somna om till tolv. När det, till mitt förtret, inte gick så klev jag upp och någon timme senare satte vi oss på bussen och tog en halvtimmesvända på stan där jag visade mamma de fina skorna (samma modell som pumpen men med sandalmönstret, just den modellen jag provade fanns inte på internet) jag provade igår! När vi kommit hem igen softade vi med Bamse på dvd och jag somnade.
Det sista jag ska säga nu innan jag går och är social med Hilmer innan han ska sova (över hos oss) är att jag är sjukt megaavundsjuk på Argentina och resten av Latinamerika just nu. Inte på grund av jordbävningen då, hoppas ni inte tror det om mig.

Beat it!

Kvällen började bra, indeed! Förutom att jag irrade omkring i en halvtimme för att hitta hem till Lisa (again...) förstås. Softande hos henne fram till elva då vi blev inskjutsade till stan av Lovisa som inte skulle med. Det tog fem minuter att komma in på Cleo utan förköp, och en flyer gjorde att jag slapp betala fullt pris. Köpte en drink och dansade sen i princip hela tiden. Upptäckte senare en hand i min väska och fick panik - mobilen var borta. Den låg på dansgolvet. I bitar. Bara tre delar som tur var - mobil, batteri och lock. Drog ner humöret till minus 314 och jag blev paranoid. Men när HOMECOMING började spelas var allt som bortblåst och en mycket trevlig och social taxichaufför fick avsluta kvällen som ändå överlag var en good one!