#SELFIE

Åh, vad fantastiskt det är att le. Att man inte gör det oftare. Det är ju så bra.
Av någon underlig himla anledning har jag haft en fantastisk dag idag och jag kan faktiskt inte ens sätta fingret på vad det är som har gjort den så bra. Jag hade föreläsning mellan 9 och 12, inget kul där. Bet dessutom ner två av naglarna. På väg ut från skolan fick jag dock med mig ett gäng kaffeportioner eftersom de stod och delade ut från Nescafé utanför så då blev jag nöjd och glad!
 
När jag kom hem fick jag ett sådant där konstigt städryck som aaaaaaldrig kommer om jag inte ska få besök. Så då städade jag för första gången på typ två månader. Ordentligt dessutom! Eller ja, med ordentligt menar jag att jag plockade undan alla kläder från golvet, sorterade papper och dammsög. Känner mig fett nöjd faktiskt! Nu kan jag röra mig fritt i lägenheten utan att riskera att snubbla. Win!
 
Sen skulle jag laga mat. Jag hade redan gjort en pannkakssmet men jag kunde inte bestämma mig för vad jag var sugen på – fläskpannkaka eller plättar – så jag gjorde båda. Ni kan tänka er att det var svårt att bestämma sig sen när det var dags att äta... När jag bestämt mig för plättar åt jag det med jordnötssmör och efter det blev jag danssugen (var jag redan igår och imorse) så då dansade jag loss i nystädade lägenheten med massa space!
 
 
 
När jag dansat bort lite av suget satte jag mig vid datorn och läste lite på Thought Catalog. Inlägget jag läste hade en hel del bra citat och länken kommer precis här efter om ni skulle vilja läsa. Moral of the story: Jag gjorde helt rätt. Och det känns fantastiskt idag. Det finns så många bättre män i världen.
 
Sometimes, you need to walk away before you drown together. Maybe learning how to swim on your own is the only way.

No place I'd rather be.

Igår var jag på hemmafest hos Joséphine. Det var megatrevligt men jag drack nog lite mer än vad jag skulle. Pratade med en ännu mer förfriskad karl 60 mil bort på kvällen så det var trevligt och mysigt. Åkte därifrån kvart i två, kom hem – hör och häpna – efter kl 3! Sen insåg jag att det blivit sommartid och då blev jag lugn igen.
 
I morse vaknade jag vid halv elva och gick hemma och bakismös hela dagen. Dansade till digilistan (av någon anledning är jag mer danssugen när jag är nykter/bakfull?) och åt en god frukost och sen blev jag hembjuden till Johanna K på bakishäng. Så vid 18 när det fortfarande var ljust (älskar sommartid – en sådan skillnad!) gick jag på en promenad hem till henne och sen åt vi chips och dipp och kall kebabpizza. Mums! Drog mig hem igen strax efter nio och sen dess har jag snicksnackat lite i telefon och myst vidare. Imorgon är det måndag och jag har inte pluggat. Hoppetihoppsan.
 
 

There's a blessing in the storm.

Apropå körövningen i onsdag som jag nämnde i förbifarten igår så måste jag dela med mig av en låt som vi sjunger där. Den är så himla tung, love it. Texten är så sjukt convenient också. Lyssna!
 
 
When the sickness won't
leave my body
And the pain just won't
leave my soul
I get on my knees
and say, "Jesus please"
There's a blessing in the storm
Help me sing it
There's a blessing in the storm

When I cannot seem to
love again
And the raindrops won't
ever end
If you just hold on
Those clouds will soon be gone
There's a blessing in the storm
Help me sing it
There's a blessing in the storm