Allting kan gå i tu

men mitt hjärta kan gå i tusen bitar.

Än en gång har jag installerat Spotify på en dator som inte är min. Dagens offer blev morfars dator. Eftersom det är där jag är nu och jag behöver mitt Spotify. Dodidodidodododido. Talk. Oh brother I can't, I can't get through. Jag önskar jag kunde skriva så snabbt så jag hann med att skriva samtidigt som jag lyssnar, but I can't. Rätt sakta skriver jag. Och bara med pekfingrarna. Borde egentligen lägga in en bild som Emilia tog på mig idag här, men det blir för jobbigt så jag säger bara LOL istället.

Jag försov mig för sista gången i tvåan idag! Och till hösten ska det tusan bli bättre. Jag ska inte sitta uppe så himla länge på kvällarna. Frida i MP3A ska sova lagom länge och gå upp i tid alltså!

Var mentorsdag idag, men det regnade så vi softade väl typ i en halvtimme innan vi fick gå hem. Ingen hade ju fixat fika eller kubb eller nåt sånt heller så det var lika bra. Och det lilla vi hade var trevligt. Hann inte säga hejdå till alla tyvärr, men det finns ju internet! Jag och Emilia och Elin gick in till stan och vid Shopping skildes jag och Emilia åt från Elin för att gå och äta lunch (för mig frukost) på Max. Det satt fint, men jag började må lite illa efteråt. xD Coca-Cola är inte bra dricka när det är det första man dricker på morgonen. Och ett Originalmål är inte världens bästa frukost heller. Det är väl inte bra nånstans egentligen. Men det är ju så gott! Så jag har överseende. :)

Pappa kom och hämtade oss och skjutsade hem Emilia till Bälinge och sen for jag hem och packade ihop det sista och vid tre I drove off mot Norrfjärden! Det gick jättebra att köra! Körde via Gäddvik för första gången (fick förstås motorstopp vid första rödljuset men kom iväg ganska snabbt) och gjorde en jättefin omkörning. Till skillnad från den första, där jag nästan prejade ner killen i diket. xD Kom till Norrfjärden safe and sound, Peter tog min, tydligen lilla, packning och flytta över den till deras bil och vi åkte iväg ganska direkt. Hilmer bara iggade mig! Hade Jonnykeps (den får ni se på måndag HS och FP!) och solglasögon så han kanske inte kände igen mig men han bara sprang iväg! Kände mig sårad. Han brukar alltid bli så glad att se mig. Men när jag satte mig bredvid honom i bilen så flinade han, och då kände jag mig hel igen. :)

Nu är vi alltså i Skellefteå. Vi sover över här och imorgon på förmiddagen någon gång åker vi vidare mot Örebro. Lär bli en jobbig resa, men det är det lätt värt. Kommer bli så coolt att få bevittna en prästvigning på söndag!
Det var dagens inlägg det. Hoppas ni har det bra där hemma, och där borta! Cya!

So I crawled back into you open arms.

JOHNNY DEPP FYLLER 46 ÅR IDAG! GRATTIS MANNEN! <3


Igår glömde jag bort att blogga igen. Eller rättare sagt (igen), jag hade inte tid. Jag satt i Photoshop hela kvällen! Redigerade bilder jag tog i torsdags kväll. Och addade en liten touch till dem. Det blev bra. Tror jag ska göra en variant av dem när jag har skrivit klart. Eller imorgon. JAG ÄR LEDIG IMORGON. :D Så fantastiskt skönt. Och på torsdag är det bara mentorsdag och sen är det SOMMARLEÅÅÅÅV! Och det blir fabulous. Men det vet ni redan. ^^ Om mindre än en vecka åker jag till Malmö. Känns så sjukt! Jag var nyss där känns det som. Mitten, slutet av april. JAG PEPPAR! Peppar för Étage, peppar för ännu en årstid i Malmö, peppar för att träffa mina fina skåningar igen. Och en skåning till. Det kommer bli så bra. (Och som ni märker är jag på mycket bättre humör nu än tidigare idag.)

Anledningen till det dåliga humöret och den kraftfulla statusen jag tidigare hade på facebook är för att jag gjorde ett nationellt prov förra måndagen. För att ha chans att få VG i Matte B. Idag fick jag tillbaka det, och det var ett klart och tydligt G. Så det blir inte ett VG i kursen, utan ett "starkt G". Som om det gör sig bättre på papperet än ett svagt G. Ändå ett G. Och nu är det äntligen över. ALDRIG MER MATTE! Och Marianne är en hagga. Inte bara mot mig, faktiskt fruktansvärt lite mot mig jämfört med andra. Som får ett poäng från G och inte får göra komplettering. Fast det finns en extralektion tillgänglig imorgon, som Tyrann själv har lagt in på schemat enkom för kompletteringar! Hon är en hagga. Finns ingen som kan säga emot.

Det blev jag sur för, och var sur i några timmar efter det. Sa inget för jag ville inte turn out being a bitch. Men det blev bättre när MUM-saken funkade. Tyvärr hinner jag inte med någon hemsida, så det blir G i kursen. Vilket var förväntat när jag segade så mycket med förra hemsidan. Jag kanske pratar med Ulf efter sommaren och ser om jag kan göra den då istället, förlänga kursen lite. Tills jag är klar med hemsidan. Så kanske jag kan höja betyget. Men vi får se.

Efter MUMen gick jag ner och brände ut en film och sen gick jag till stan för att ta bussen till mamma. När jag stod och väntade på bussen upptäckte jag till min fasa att jag glömt iPoden i skolan, på den hylla i skåpet som alla utanför kan se och sticka in handen och ta saker ifrån! Spurtade tillbaka till skolan, och drog en lättnadens suck när jag såg att den låg kvar. Gick tillbaka till stan och träffade två mormoner, och dom gav mig en Mormons Bok. Vad ska jag göra med den? Jobbigt läge.
Tog bussen till mamma och färgade håret där. Det skulle bli ljus guldbrun, men jag vet inte om det blev någon större skillnad. Vi slingade håret också, så nu har jag nytt sommarhår. :) Slinghättan som jag köpte var sjukt jobbig så vi sket i den. Men det blev fint.

Jäklar vilket inlägg! Skrivit på det i flera timmar.

Och nu kommer bilderna jag redigerade igår!