Every time I try to pull you close you disappear.

Med min vanliga tur möttes jag i all min fulhet av DEN SNYGGASTE GRANNEN EVER när jag tvättade i eftermiddags. Så himla typiskt. Och jag blir i vanlig ordning nervös och interagerar också därefter, haha.
 
Har egentligen inte supermycket att säga idag. Har tvättat och diskat. Och glömt att ringa pappa, igen. Kollat på Skins. Och inte börjat packa.
 
På tisdag åker jag hem till Luleå och stannar där till den 13 augusti. Det är mycket som ska med för en och en halv månad. Därför ska jag nu skriva packningslista och fortsätta lyssna på den här remixen:
 

Oj, vilken rolig kväll!

A night to remember, indeed. Oj, vad roligt jag hade! Vi började på Bishops Arms men eftersom de inte serverade annat än öl, vin och groggar (och vi ville ha drinkar) så gick vi därifrån rätt tidigt. Vi fortsatte sen på L'Angelo där de hade fint utbud av drinkar och jag hittade min nya favoritdrink: Piña Colada! Kokos, ananas och rom kan ju inte annat än bli succé. Kvällen slutade sen med shots, ett par drinkar till och pussar i regnet. Och antiklimaxet av denna fantastiska kväll blev att jag halkade omkull med cykeln utanför kb, hörde "ooooh!" från vittnena i rökrutan och cyklade hem i regnet med trasiga strumpbyxor och ett skrapsår på knät. Pretty eventful evening, om jag får säga det själv, haha.

Rubriker är överskattade.

Tjoho, vi slapp regn! Enligt SMHI skulle det regna i Malmö men det märkte vi inget av för i Pildammsparken var det i alla fall strålande sol och varmt som bara den. Fast nu läser jag att grillning rekommenderas skjutas upp till måndag istället för ikväll eftersom det ska regna hela helgen så lyckan lär bli kortvarig. Vilken tur att jag inte hade tänkt grilla då.
 
Ikväll ska jag på Bishops Arms med Caroline och Jimmie m fl och har precis paniktvättat håret och nästan svept ett glas vin. Vi ses i dimman!