Min Malmöfestival.

Har peppat i flera månader för den här veckan. Och ändå sitter jag här hemma näst sista, näst bästa, kvällen och dricker (mycket) vin och äter (mycket) hummus. Ensam. Timbuktu och Kapten Röd spelade ikväll och jag sket i båda, bara för att jag surade. Nu är jag mest lullig, orkar inte känna mer. Jag känner inget mer.

Blood and tears.

Här sitter jag och snyftar lite över att jag alltid måste sticka i två armar när jag vill ge blod. Finns det inget enklare sätt att hjälpa till? Ett sätt som inte innebär svimningar, blåmärken som inte försvinner på flera veckor och orkeslöshet som endast uppstår efter dessa tillfällen? Börjar fundera på om det är värt det. Har nu två röda ge blod-badlakan och en trisslott som jag ska skrapa när jag är på bättre humör. Får jag tiotusen är det kanske värt det. Hoppas det.
 
Malmöfestivalen dag 6 idag då. Hives och det. Just nu är jag på tok för trött för att ens fundera på om jag ska in eller inte, men har man ett rykte om sig att gå på festival varje dag så måste man väl. Får pigga upp mig själv med något gott från skafferiet eller kylen, Kenny Starfighter och förhoppningsvis en trisslott värd 10000 kronor.
 

Innan vi faller.

Ikväll peppar jag stenhårt för Malmöfestivalen som börjar imorgon. Därför har jag ingen som helst lust att gå och lägga mig, fast klockan är kvart i två på natten (också, känns som att klockan är elva typ?). Kör malmöfestivalpepp på repeat (eller ja, de som ska spela imorgon i alla fall) och spelar Golddigger med 4 % kvar av batteriet på telefonen.
Igår, liksom idag, hängde jag med Bosse. Igår hjälpte jag, tillsammans med Bosses gamla klasskompis Jannie, henne med att frakta en kaninbur full med kläder (!) från Svalöv till Söderkulla. Idag var vi på stranden och sen hjälpte hon mig att färga håret. Det blev en ombre och jag är riktigt nöjd! Lagom festivalfin, så där. Fick köra några varv eftersom allt hår som jag ville få med de första två gångerna inte kom med men nu är alla toppar färgade, några ljusare än andra. Nu är topparna ungefär så ljusa som jag ville ha håret första gången jag färgade det i sommar, haha. Ultrablond it is. Till nästa sommar.