Wäh.

Gick in på The Sims Social för första gången på jättelänge igår. Det buggade och min karaktär grät lika mycket som jag gör på riktigt, fast hon skulle vara glad. Jag kände igen mig lite för mycket.

Har faktiskt haft några väldigt bra dagar på sistone. Jag är så glad över att vara vid liv. Uppskattar varenda bra dag jag får. Jag har fortfarande inget sommarjobb, och inga pengar heller för den delen. Efter imorgon har jag 76 kronor att leva på resten av sommaren. Men på ett sätt så gör det ingenting. Jag har världens bästa föräldrar som låter mig låna av dem. Och om någon dag får jag ett nytt kort till sparkontot, där pappa fört över pengar som jag inte behöver betala tillbaka. Så det är lite kaosigt just nu, men det löser sig.

I helgen var vi i Jacobs föräldrars stuga utanför Höör. Precis som för ungefär ett år sedan så visades Eurovision på tv på kvällen, men till skillnad från förra året så var det inte jag som skrek. Jacob gjorde. Jag visste att Euphoria skulle vinna, mest för att det är en himla proffsig låt och att den älskades redan innan Loreen börjat sjunga i semifinalen. Det var ganska självklart.

Sen dess hade jag två, tre pluggdagar och igår skrev jag omtenta i litteraturhistoria. Den här gången känns det att jag har klarat den, kanske inte med världens bästa resultat men ett godkänt är det. Idag ska vi göra grupparbete, imorgon är det ordkunskapstenta och sen har jag sommarlov. Big fun! Hem till Luleå åker jag den 1 juli, med syster och syskonbarn.
Kopparormen vi träffade i Broslätt.

Summer in the city!

Idag är det sommar! Satt ute i solen mellan 11 och tre, så nu ska jag bannemig bli brun (kanske röd först men vi vet ju alla hur det slutar sen!). Har smörjt mig med solskyddsfaktor 10, 15 och 20, worry not. Dessutom med en kräm som aktiverar melaninet i huden (aka det som gör huden brun!) vilket gör att jag kommer ha bruna ben för första gången sen jag var i Indien, om jag ens hade det då. Halleluja!
Annars...är det väl inte så jättebra. Kraschade igår och i förrgår (efter en underbar dag med bad och vänner och allt, vad är det för fel!?) och blev uppmanad att besöka en läkare. Så imorse, när det var tänkt att jag skulle ta sovmorgon, gick jag till vårdcentralen och fick prata med en läkare om hur jag mår. Hon skrev en remiss till sk KBT-behandling (Kognitiv Beteendeterapi) så om några veckor blir jag nog kallad dit. Jag ser om det fungerar och gör det inte det får jag väl ta till lyckopillrena. Men jag hoppas att jag slipper göra det.
I vilket fall så fick jag ta blodprov också. Det är uppenbarligen inte meningen att jag ska ge blod eller ta blodprover. Hon stack i vänstra armen, det kom inget blod. Hon stack i högra armen, det kom inget blod. Först när hon stack mig i ett av kärlen på min högra hand kom det blod. Så nu kommer jag få tre blåmärken lagom till att det stora försvunnit. A-woho.
Ja, jag sitter i bikini. Så himla varmt. Och min hand är svullen.