There will always be another one

Fullspäckad helg, har inget annat att skylla på! Bara för att jag är jag.

Kan ju börja med att det blev så att jag gick på promenad i alla fall. Kom hem efter att ha städat i labbet och så tänkte jag gå ut en snabbis och då följde Daniel med. Vi gick en liten runda i mörkret och det var härligt.

I fredags hade jag svenska C hela förmiddagen. Det var typ den roligaste svenskalektionen jag har haft nånsin. Vi fick börja med att skriva helt fritt utifrån "På vägen hit..." och sen skulle vi välja varsin bild och skriva vad den ville berätta i valfri form. Sist så fick vi ta varsin gammal inköpslista och skriva en berättelse utifrån den. Kreativiteten bara flödade, det kändes som att rummet skulle spricka av kreativitet! I love it.
På kvällen var det dags för inflyttnings- och förlovningsfest i våran lägenhet. Jag fick äntligen tillfälle att dricka cidern jag köpt alldeles själv (i Danmark), samt tre Pisco. Hade grymt kul! Medan majoriteten senare gick två portar bort där det var vattenpipefest blev jag och några till kvar ute på gården där vi gungade (SÅ HIMLA KUL!), bytte dricka och till slut gick till Sydhem där det konsumerades en massa vatten, godis och popcorn. Vid halv ett bestämde jag mig för att gå hem, men så träffade jag Alexander och Liocha på Kvarngatans gårdsplan. Då bar det av tillbaka till skolområdet och Alexanders rum där jag fick smaka inlagd gurka och egenplockade björnbär. Efter att vi suttit och pratat ett tag blev jag följd hem, och jag gick och la mig nolltvå.nollnoll. Oj oj oj, vilken kväll!

Igår vaknade jag vid nio och var nog fortfarande lite på lyset. I vilket fall var jag absolut inte bakis vilket var skönt! Målet för dagen var IKEA i Helsingborg dit vi också åkte, om än lite senare än planerat. Efter IKEA blev dagen otursdag. Tåget vi skulle åka hem med var inställt, och när vi väl kommit till Teckomatorp med ersättningsbussen hade bussen till Svalöv redan åkt. Bussarna går varannan timme på helgerna. Vi bestämde oss för att äta pizza på grillen tvärs över gatan. Där inne var det någon som spydde. Och så glömde vi mina tvättsäckar från IKEA där. Till råga på allt var pizzan inte så god. Till slut var vi hemma i Svalöv igen, och då gick jag raka vägen ner till labbet och labbade till två i natt.

Idag sov jag gott till elva och några timmar senare skjutsade snälla Alexander mig till Teckomatorp där säckarna låg inne på pizzerian. Vi träffade en superfin katt också, med bruna ögon. Världens sötaste tror jag nog. Efter Izma. När vi kom tillbaka till Svalöv gick jag hem och lämnade grejerna och sen gick jag hit. Känner nog att jag suttit här lite för länge. Ska nog iväg och labba lite tror jag. Det är kul att labba.

Once again, förlåt för bildbrist.

En sak jag insåg tidigare: Jag har med mig allt jag hade på min älskade iMac hemma! Min externa hårddisk var nämligen också säkerhetskopia!!! :D

Heysátan

Idag gick jag inte på någon promenad. Gårdagen avskräckte mig. Istället har jag ikväll vistats i labbet och här i macsalen. Snart ska jag gå och ta upp mina printar ur sköljen och det lär väl ligga tusen andra printar där med som jag också kommer vara snäll nog att ta upp. Just nu sitter jag mest och irriterar mig på att facebook är så segt, men jag lyssnar på Sigur Ros så jätteirriterad är jag inte.

En sak jag har kommit på: Sigur Ros är magi i musikform; ligger man och lyssnar innan man ska sova så känns det som att det kastas en förtrollning över en, så att inget ont händer en. Det är underbart. Det har sin charm att man inte förstår vad de sjunger också, då blir magin ännu tydligare.

Nu går jag hem.

Jag saknar dig.

En oändlig kontinent

Idag har jag varit sjukt produktiv! Var i labbet till typ halv fem fast vi slutade till lunch. Har gjort klart mina två printar, pjattade och klara, plus en b-kopia som nu ligger på köksbordet och det känns bra! Gubben jag plåtade i Köpenhamn hänger nu i labbet i flera exemplar och jag blir förvånad om ingen drömmer om honom i natt. Beroende på hur man ser det ser han lite läskig ut, haha. Jag gillar honom, han är söt. Har skapat ett nytt album på facebook också, där jag lägger upp mina analoga bilder. Check it out, det heter TRI-X 400!


Idag när det skulle spelas Halo Reach här hemma bestämde jag mig för att gå ut på promenad. I lilla lilla Svalöv, och likt förbannat - jag gick vilse! Kom helt bort mig och jag var rädd. Jag hade som tur var finaste Anna i telefon så det var skönt. Hon fick sjunga Soft kitty för mig så då gick det bra, och nu är jag hemma och beslagtar Daniels dator. Just nu ser det ut såhär:

I'm surrounded by geeks.