Måndagstisdag.

Jag träffade Johanna för första gången på över en månad idag!! Herregud vad det gått lång tid. Förut när vi pluggade tillsammans träffades vi ju nästan varje dag och fram till idag hade vi inte setts sen Linnea Henriksson på Malmöfestivalen. Helt galet! Vi hade med andra ord massor att ta igen så vi satt på Simpan och drack cappuccino i eftermiddags. Mysigt värre! Och så hann jag med att träffa hennes kisse Gösta för första gången på flera månader också, ni vet den katten som hatar mig. Men som jag älskar. Lite som Saga och Kristian i Paradise Hotel. Jag är Kristian. Haha.
 
En dag i våras då Gösta faktiskt satt i min famn!

Det där med disciplin...

Inte min grej idag tydligen. Har haft en helt ledig dag idag och inte gjort NÅGONTING av värde. Förutom att faktiskt äta frukost och smaka på dumlekladdkakan jag gjorde igår kväll. I övrigt borde jag ha gått hemifrån och fått plugg gjort men jag tycker om det så mycket hemma nu när jag har wi-fi och nyinrett så jag kom aldrig iväg, haha. MEN jag har i alla fall lyckats hitta noter till en massa av Ólafur Arnalds låtar, så coolt!! Nu ska jag bara hitta en människa som är villig att spela dem för mig, hihi.
 
 

SÅ nöjd med livet just nu!

Alltså inte nog med att jag äntligen köpt en ny matta och en massa doftljus inför hösten - för det är egentligen mer än nog för att min dag skulle ha varit förträfflig. Jag har dessutom lyckats få in Wi-Fi!!! Signe och jag skypade och så kom hon på den briljanta idén att dela mitt mobila bredband med telefonen. Vilken grej!?!?! Kommer ju typ aldrig få slut surf igen! Yay!
 
(Så här glad har jag nog aldrig varit en söndagkväll!)
 
Bilden är svartvit men det är cool för det är mattan också!