We'll be glowing in the dark

Om ungefär två timmar sitter jag och Emilia på flyget mot Stockholm och Arlanda flygplats. Därifrån mot Göteborg och Landvetter flygplats. Första gången jag flyger dit, spännande! Har en hejdundrade resfeber för jag ger mig snart in i något jag aldrig tidigare gjort. Vi ska nämligen köa hela natten utan sovplats. Sjukt o-jag. MEN DETTA KOMMER BLI SÅ BRA!! Om ett dygn är vi på området och väntar på Coldplay. Fattar inte att detta händer. IGEN! Underbart.

Utan din luft i mina lungor

I lördags åkte jag till Norrfjärden på eftermiddagen. Det var så himla nice. Jag fick jättegod mat där och så träffade jag en katt och ett litet knyte till kattunge. Jag och Lisa åkte ut och tandemcyklade med barnen också, sjukt roligt! På kvällen när barnen gått och lagt sig såg jag, Lisa och Peter Vi hade iallafall tur med vädret 2 på tv och sen var det Hipp Hipp! Då blev jag glad. Sen åkte jag hem. För att börja jobba igen på söndagen.

Midsommar

Midsommarafton 2011 var så mysig. Det regnade lite (mycket) på förmiddagen/mitt på dagen men sen på eftermiddagen blev det jättefint. Jag firade midsommaraftonen med mamma, pappa och Linnéa. Inte mer än rätt eftersom jag fick fira midsommar förra året med henne, hennes mamma och hennes mammas kompisar. Detta år fick hon alltså fira midsommar med oss och det var jättetrevligt. God mat åt vi; entrécôte och en massa röror som jag älskar så mycket. Jag är min mammas dotter.
På kvällen spelade vi spel; NE-spelet och Med Andra Ord. Helt sjukt att mamma hade glömt hur Med Andra Ord gick till. Vi spelade det stört mycket förut. Jag och Linnéa vann i alla fall och sen cyklade vi till älven och tittade på solnedgången som skedde efter tolvslaget. Det ni. Och så plockade vi blommor och viftade bort mygg. Vi stod där en halvtimme, tror nog att det vi stod kvar där för att hinna se soluppgången också men det var för mycket mygg så vi cyklade hem och kollade på filmer från när jag var liten istället. Fun, fun. Haha, för mig åtminstone.