Lovade mig själv...

...att jag skulle gå och lägga mig så fort man måste ha lampor tända inne för att det är för mörkt ute. It's time.
Imorgon blir det uppstigning tidigt igen, men jag ser framemot något riktigt bra som kommer hit på eftermiddagen. Finbesök från Kristianstad, jojo!

Och vågorna dom kraschar över dig och mig.

Dag två och jag är helt slut.
Hur i hela fridens dagar ska detta gå om jag är helt slutkörd efter två dagar?
Jag var tvungen att gå upp klockan sex imorse. Drygt tre timmar senare hade vi grammatikföreläsning. Sjukt intressant och roligt.

Äh fan jag kan inte ens låtsas vara positiv idag. Visst, engelska är jätteroligt men inte idag. Jag vill bara gå och gräva ner mig, jag är så trött och grinig och inget muntrar upp mig. Till råga på det så måste vi plugga när vi inte har föreläsningar och JAG ORKAR INTE IDAG. Jag vill radera idag och jag vill göra det på momangen.

Vasat.

Första dagen som universitetsstudent alltså. Så galet mycket info. Och så mycket pengar som spenderades sen. Vet inte hur många gånger jag har nämnt talet 1914 idag. Så mycket pengar köpte jag kurslitteratur för. Den bok jag behöver till grammatiken imorgon står jag fortfarande i kö för på bibblan så jag fick panik och ville inte vänta längre så jag köpte den. Sen köpte jag andra böcker. Oh well. Fick ju i alla fall med cd till en av dem.

När jag kommit tillbaka till Malmö vid tre var jag hungrig efter lunch så jag slängde i mig lite korvstroganoff utan ris innan jag gick en runda på stan med Frida. Vi avslutade rundan med en lunch till, på China Box. Därför har jag inte ätit middag idag.

Börjar klockan nio imorgon. Måste åka härifrån senast åtta. Det betyder att jag ska upp klockan sex imorgon. Det betyder: Godnatt. Nu.