Min värld vilar på dig

Så var julfirandet över.
Julbönen och Stilla natt gick bra, och resten av dagen tillbringades i Norrfjärden med tio släktingar. Det visade sig att farmor blivit utlottad att köpa julklappar till mig och jag fick Emil i Lönneberga på bok (som Hilmer verkade tycka väldigt mycket om) och ett presentkort på Gossip. Av någon outgrundlig anledning missade vi några minuter av både Kalle Anka och Karl Bertil, men då det mesta redan fanns i huvudet så var det ingen större katastrof. Julmaten var det tummen upp för som vanligt, och mätt blev man.
Resten av juldagarna fylldes av fikor till höger och vänster med diverse släkt och vänner, Carcassonnespelande, spikmatteliggande, filmtittande, och så hanns det med en kort dejt med Gävletjejen också! På flygplatsen, av alla ställen. :)
Det var mitt julfirande det, och imorgon påbörjas nyårsfirandet med Livskraft Polar!

Och förresten, nämnde jag att jag har världens sötaste systerson? ♥

i signad juletid

Dopparedan idag, fast egentligen inte.
Men vi doppade idag, så vi firar dopparedag och lilla julafton idag.
Men först var det dags för det traditionella första brutala uppvaknandet man får varje gång Anton är hemma. Han drog ner mig ur sängen så jag skrek och inte vågade lägga mig igen. På eftermiddagen övade vi till julbönen i kyrkan och så hanns det med en kort dejt med Emilia på stan.
Efter det bar det av hemåt för dopp i grytan och liten julafton. Fick lite pengar av mormor och morfar och farmor, och Chrisjackan som jag visat i ett tidigare inlägg fick jag av mamma! :D Senare på kvällen kom Linnéa hit och vi bytte julklappar (som vi gett till barn som behöver ta poliovaccin) och drack glögg med min familj.
Nu är det snart julafton och jag tvivlar på att jag kommer blogga imorgon så jag säger GOD JUL redan nu! :D

idag är det bra :)

Jag har jullov, Anton och Lina är här och vi ska dricka glögg ikväll.
Jag har fått världens finaste julklapp av världens finaste Anna (bilder på fb).
Jag har det bra idag. :)


GOOD MORNING WINELOVERS!!!