Motivationsbrist

Vill inte vill inte vill inte plugga! Är så omotiverad så det finns inte. Kan ha att göra med att deadline på mina tre kvarvarande hemtentor inte är förrän den 15 augusti och jag vet att det är långt bort och därför är jag osugen. Har typ aldrig egentligen behövt disponera allt själv så här eftersom jag alltid har haft föreläsningar att gå på vid vissa bestämda tider osv så jag är nog lite ovan. Tre hemtentor alltså. Två veckor. Kan gå!
 
Helst av allt vill jag egentligen se Desperate Housewives. Det var längesen jag faktiskt ville se det.
 

En månad senare

Jag har precis sett en föreläsning till en av mina kurser och det var typ den tråkigaste föreläsningen ever! Nu kan det eventuellt vara så att jag inte pluggat på nästan en månad och därför är lite ovan men hen kan ju åtminstone lägga ner med att läsa innantill så en kan känna någon sorts möjlighet att tycka det är intressant. Oh, well. Har i alla fall antecknat så kan känna mig lite duktig ändå.
 
Har ju varit i Norrfjärden nu sen i söndags kväll. Hade en skuld till Lisa sen London som nu är avbetald med hjälp av lite trädgårdsarbete så det känns skönt. Vi har dessutom hunnit ha paltkalas med pappa, farbror Lasse och Maria, kusin Moa, faster Maria och farmor Ulla i måndags och den kvällen var urmysig. Vi spelade bland annat stafettkubb – hur kul som helst! Det ballaste var dock detta som hände igår: Coldplay la upp min bild på mina första origamistjärnor i ett album på facebook igår så jag blev ju överlycklig, starstruck och hybris-ig över det, SÅKLART. Hur kan en inte bli det, liksom. Bäst.
 
 
Nu är jag hur som helst tillbaka i Luleå igen med lite blandade känslor. Vet inte riktigt vad det är som gör att det känns konstigt, för jag ville typ hem lite och nu vill jag inte riktigt helt vara här ändå. Konstigt. Ska i alla fall hem till Signe och kolla PLL med henne ikväll så nu är det läge för mig att duscha och laga till nå mat och så hörs vi. Tja!

Ba rb ro

Det var så himla kul igår! Vi började först med förfest hemma hos Emilias kompis Oscar där vi hade det supertrevligt. Sen åkte vi taxi in till stan och gick på Barbro som var svinkul! Tyvärr var vi inte kvar så länge för diverse folk ville iväg och nattbada och det ville ju jag också så vi gick redan vid halv två fast de hade öppet till fyra. Men nattbadet var sjukt gött i alla fall, så härligt i vattnet! Sen gick vi till Max där jag mötte upp Linnéa och så gick vi hem tillsammans.Idag har jag träffat Mathilda! Vi gick och fikade på Friends och det var jättekul att träffa henne igen. Var nog två år sen sist. Nu väntar jag på Peter som ska komma och hämta mig här på Bergnäset och så ska jag följa med ut till Norrfjärden. I åskvädret, äntligen!