STRÖMMEN ÄR TILLBAKA!!!

ÅH VAD SKÖNT DET KÄNNS. Trodde det skulle bli zombieapokalyps. Thank God. Det har ju regnat och hela Malmö är ju mer eller mindre översvämmat idag, inget jag märkte av dock när jag gick och handlade nödproviant för att slippa öppna kylskåpet. Men tydligen är källare översvämmade och hissar stannar och fylls med vatten så jag är i alla fall otroligt tacksam att jag inte fastnade i en hiss. Helt sjukt hur en tar elektricitet för givet, alltså. Vill aldrig vara utan det igen.
 
 
En annan gång jag var rädd för zombieapokalyps. Den här bilden togs på Fridhem när jag hade rädsla som fotouppgift. Då satte Daniel och Anton igång ett avsnitt av Walking Dead och gick ut ur rummet. Taskigt.

Strömlös i Seattle

Jaha, här sitter jag och 2919 andra EON-kunder och förfäras över att strömmen är väck. I morse väcktes jag av att det blixtrade och dundrade precis utanför mig så jag hade inget annat val än att vakna. Disciplinen infann sig inte förrän alldeles nyss men då hade strömmen bestämt sig för att gå och det är tydligen inte bara här utan i övriga stan också. Så tills dess att strömmen är tillbaka surfar jag på datorns och telefonens batteri och det lär i vanlig ordning ta slut snart. Därför ska jag nu gå ifrån datorn och läsa en bok, tror jag. Inte ofta en tar sig den tiden.
 

En fiskbensfläta hade jag plötsligt tid att göra också!
 

Plugghjärnan sover

Åh, är så osugen på detta.
Har suttit på Espresso House sen kl 12 och skrivit fjorton rader av åtta sidor på hemtentan. AAAH, motivationsbristen når inga gränser. Dessutom har jag inte alla böcker jag behöver med mig eftersom jag inte läste igenom tentauppgiften innan jag gick hemifrån. Bra.
Nu råkade jag visst bjuda hit någon på kaffe. Hoppsan.