Oooo-a, oooo-a.

Mors dag! Firades med att sova till ett, plugga historia (med an awful lot of breaks) och sen bjuda mamma på middag på Baan Thai. Gott och mysigt! Sen åkte vi hem till mamma och chillaxade och vid nio var jag och pappa hemma igen. Pratade lite med Anna på Skype; om fem veckor är vi i London! AWEMAZING.

Vet inte om det finns så mycket mer att berätta förutom att jag är ledig från skolan imorgon. Men jag kommer ha fullt upp ändå! På morgonen historieplugg med Emilia, sen lite fotografering och efter det ännu mer historieplugg. Redovisning på tisdag, hur sjutton ska jag hinna träna på gången inför modevisningen på onsdag?!


(Haha, försök läsa allt det där utan att titta på bilden. Impossible.)

Inget svart eller vitt

Klockan är halv fyra och jag tror jag är klar med sista grafuppgiften. Den ser ut som skit på webben (särskilt eftersom den inte är komprimerad), men i Photoshop är den fin. Hoppas den är fin utskriven också.

Snart finns det inga tårar kvar

Idag sov jag inte särskilt länge. Fastän jag somnade efter halv fyra så vaknade jag ändå halv tolv och inte en minut senare. Tyckte jag var duktigt. Sen att jag inte gjorde något whatsoever med dagen är en annan femma. Antingen har jag legat i sängen och kollat på tv, suttit här och, ja, suttit här for no particuar reason, diskat eller ätit. Jag slog rekord i Bejeweled Blitz! Har också spenderat flera timmar på Skype med Anton, och försett mig med lite Kentlåtar som förtjänar en lyssning eller två. Jag har inte bytt om/klätt på mig något annat än mjukisbyxor. Däremot har jag spenderat pengar. Har beställt förstoringar av några av de bilder jag tog igår eftersom det bara blev randigt när jag skulle skriva ut dem själv. För 300 spänn.

Jag skulle egentligen suttit och bojkottat Eurovision hela kvällen men efter att Anneloes sa "There's a guy talking from Sweden now. Eric Sade?" så var jag tvungen att se när han gav tolvan till en dålig låt. Vilken överraskning. Faktiskt så tycker jag att Anna förtjänade en plats i finalen. Faktiskt. Dang it, jag skulle ju inte börja prata om det här! Skitan. Oh well. Gjorde ett kollage av bilderna. Yeah I did.