Rykten om snö!

Hör nu rykten om snö i Skåne och uppdaterar därför julspellistan från förra året med lite gammalt, lite nytt, lite lånat och lite blått. Ska inte lyssna förrän på söndag då det officiellt är ok att börja julpeppa men jag kanske tjuvstartar imorgon. Då är det ju i alla fall december. Listan får ni i alla fall här!
 
 

For the love of God.

Idag är det fredag och fint, strax helg, advent och snö (hoppas!) så jag sitter på bibblan för att plugga men redigerar bilder istället pga vill ha helg och advent och snö. Har upptäckt att Picasa nog inte är så illa ändå. Kan fortsätta invertera mina egobilder så hoppas jag att fotointresset kryper fram snart igen.
Egentligen tänkte jag skriva att massor har hänt sen sist, men det har det inte. Jag och Jacob var på kb och såg Steve Vai i lördags. Gitarrintresserade (och alla andra som gillar ljudet av gitarr): lyssna på killen, han är fantastisk. Steve Vai, alltså. Oerhörd talang.
Ett par dagar senare, i måndags, åkte jag och Jacob till St Johannes kyrka och spanade in Gudsroast med bland andra Magnus Betnér. Skoj och helt gratis! Bra grej att bo i Malmö, händer grejer hela tiden.
Och så är det fredag och jag har suttit med C-uppsats (som jag tidigare trodde var B-uppsats) hela veckan lång och får nog sitta med ett par veckor till innan jag faktiskt kan börja skriva på den. Det blir skoj. När jag lagt den bakom mig kan jag berätta om den, just nu vill jag faktiskt bara få den överstökad. Med det sagt: back to the plugg!

Hej! à la Sean Banan.

Skola helt i onödan, inte så bra. Gick upp halv tio, jävla bra. Åkte till Lund halv elva för lektion kvart över, jävla bra. Väl i Lund insåg jag att jag inte skulle ha lektion förrän imorgon, inte så bra. Men jag sitter här och pluggar ändå, jävla bra. Känns onödigt att åka hem igen liksom. Utan frukost, inte så bra. Lunchmacka för 45 kr, inte så bra. Hyfsat working mode, jävla bra. Och nu ska jag sluta svära. Tyckte mina blogginlägg skulle få theme. Den här gången blev det Sean Banan, jävla bra. Eller ska jag säga, inte så bra.

MVH, urspårad.