Cinderella ManRussel Crowe är grymt underskattad.

Nu lämnar jag bloggen för en vecka!
Tillbaka den 2 augusti för ett lång inlägg om TEJP 09!

won't somebody take me back to summertime.

Det har blivit kallt. Och tråkigt väder. Men mitt rum fortsätter vara stekande hett (26 grader visserligen men åtta grader för varmt) fast det inte alls är så varmt ute. Tycker jag är dumt.
Och jag tycker också att sommaren ska komma tillbaka. Sommarvädret som ockuperade juni. Det var ju så fint väder då. Nu är det bara regn och rusk, och så blir det mörkt för fort på kvällarna. Det blir mörkt redan vid elva numera. Och det gör mig lite deppig.
Hoppas bara att vädret blir bättre till TEJP.

Och en sak till jag tycker. Det är att mina läsare de senaste dagarna blivit alldeles för dåliga på att kommentera.

and you belong with me.

Blogg.se var konstigt igår när jag skulle skriva! När jag loggade in så kom jag till nån weird tom sida.
Så det blev inte mer än ett inlägg igår. Och jag vet inte, kanske räckte det. Det var sjukt i alla fall. Och kommer alltid att vara det. xD WAH!

Gårdagen var väldigt lugn, väldigt trist och tragiskt nog ensam. Jag vaknade halv ett och befann mig sedan hela eftermiddagen i vardagsrummet med frukost, Facebook och Amelie. Och middag sen.
Senare på kvällen blandade jag drinkar. Alfie var inte god så jag blandade en ny. Den var god, så jag blandade en till fast dubbel. Mums. :)

Idag har det inte hänt så mycket. har börjat packa inför TEJP som jag åker på på tisdag - skrev packningslista i natt kling tre, halv fyra. ^^ Det borde bli klart idag. Kamerabatteriet är då färdigladdat nu i alla fall, såg jag nu. Perfekt. ^^
Nja, jag vet inte om jag har så mycket mer att säga. Det här kan vara det sista blogginlägget på en vecka. Kanske sitter vid datorn i Norrfjärden imorgon, och kanske får jag tag i en dator på TEJP när vi ska fippla med bilder och sånt. Men allt är inte säkert.

Så.
Jag vet inte.