Blogg Jag har oerhört lite plats för sms...

Blogg Jag har oerhört lite plats för sms just nu (har varit tvungen att radera säkert fem, sex gånger bara idag) men Signe tyckte jag skulle börja smsblogga när jag är borta så mycket så nu gör vi första försöket fast jag redan uppdaterat idag! :D

Lovers in Japan

Känns som att jag använder (eller överväger att använda) "long time no see" lite för ofta här på bloggen, am I right?
Värre lär det bli. Imorgon är det back to work igen efter midsommarledighet och sen är jag inte ledig förrän på fredag då jag måste packa klart inför London som jag åker till om åtta dagar. London är jag sedan i fram till 14 juli. DÅ kan jag go back to the bloggeri igen, på allvar. Fick till och med en liten utskällning för att jag inte uppdaterar så mycket längre i torsdags, förlåt Signe. :O

Jobbet är i alla fall fortfarande lika bra, med undantag för onsdagen då konfirmanderna var sjukt jobbiga mot mig som hade jour. Fick sova på saken och dagen efter kändes det hyfsat bra. Det var skönt att få en liten time-out från intensiviteten, men jag saknar alla och imorgon börjar det lekfulla allvaret igen.

I torsdags fick jag då ledigt efter att ha haft lite frågesport med föräldrar, konfirmandsyskon och konfirmander. Fick skjuts av Mia till Bälinge där jag spenderade resten av kvällen tillsammans med Emilia, Signe och Elin. Mysigt!

Midsommar spenderades, ännu skummare nog än förra året, med Linnéa, hennes mamma, hennes mammas väninna och hennes mammas kompisar i deras stuga. Så visade det sig att det var kompisar som vi umgåtts/varit bekanta med när jag var liten, roligt sammanträffande! Vi hade det i alla fall jättetrevligt (shit, första gången jag höll på att särskriva!) där och jag badade för andra gången i år! Och på natten drömde jag om alldeles för många människor för att kunna peka ut den person jag ska gifta mig med. Jobbigt läge.

Random bildregn coming up!

Biomänniskor in my ♥

Biomänniskor måste vara de mest perfekta människor som finns! :D Idag efter min körlektion och lite teoriplugg så gick jag på stan med Anna i telefon (vad jag saknat det!) och såg världens finaste Biosommar 2010-väska inne på Intersport. Så jag gick in där och vad spelar de om inte Yes!? Coldplays Yes! Så jag vandrade omkring där inne på Intersport med Anna på tråden (på Intersport också...Frida då) och när jag insett att de faktiskt spelar Viva La Vida-albumet stannade jag kvar där längre än jag planerat. Helt sjukt att det har gått två år sen det albumet kom. Efter Yes, 42 och början av Cemeteries Of London gick jag motvilligt därifrån och såg ut en resväska och så gick jag till bion för att se om Biosommarväskan gick att köpa där, eftersom Intersport bara gjorde reklam. Bion var stängd. Så jag gick tillbaka till Intersport och då spelade de Lovers In Japan! :D När den tagit slut gick jag och köpte en ny, fin, röd, stor resväska till London och sen åkte jag hem.

Några timmar senare åkte jag till stan igen för att träffa Emilia och då passade jag även på att titta förbi på bion för att se om väskan gick att köpa där. Då visade det sig att de lottar ut väskorna i biopubliken, vilket var lite sad eftersom jag egentligen inte har tid att gå på bio just nu. Men så gav de mig en i alla fall! :D Så nu har jag världens finaste ekologiska (biologiska, enligt Emilia) gröna Biosommarväska, tack vare det snälla biofolket. ♥ Det var den anekdoten det.

Annars var det hur härligt som helst att träffa Emilia, prata på om allt och ingenting och bara vara. Maten på Allstar var inte lika god som förra gången och matchen var så himla tråkig och slutade 0-0. Men sällskapet var trevligt, och de spelade Violet Hill på Allstar — och det var bra. :)