I'm sexy and I know it.

När jag kom hem från en helvetes litteraturlektion mellan 15 och 19 (som jag överlevde med hjälp av choklad) hade världens kanske bästa svärfar gjort fint i min lägenhet! Städat, diskat och slängt sopor, och dessutom sorterat alla mina papper som gjort kaoz med alla små skrymslen i mina tjugo kvadrat! Jag förväntade mig bara en ny plats för köksbord och lampa. Så hade jag en helt ny lägenhet helt plötsligt! Jag har nog blvit ihop med den bästa killen – vilka svärföräldrar jag fick på köpet!
På första bilden var jag sexy and I knew it och på andra spelades Clocks på radio. Happy gurl.

Early morning she wakes up.

Nu har jag klivit upp halv sju två dagar i rad. Hur orkade jag med gymnasiet again? Right, försov mig genom tvåan, så var det.
Igår var det tenta. Tentor. En i grammatik och en i översättning. De gick nog vägen. Nu ska jag inte tänka mer på dem förrän jag får ett mail som säger att det finns ett resultat inlagt i LadoK. Ska åtminstone försöka.
Idag var det fonetikföreläsning till klockan tio och sen åkte jag till Malmö och gick på stan med Matilda. Jag handlade på H&M två gånger på typ tre minuter. Det var deiligt. Sen när jag kom hem pluggade jag lite historia inför historietentan på fredag (jag vet, de är hemska...) och vid halv sju kom Bosse och hälsade på. Jag bjöd på lussekatter och glögg och sen åkte vi till Västra hamnen där jag köpte en säng. Etthundratjugo centimeter bred. Jag är så himla glad. Och jag behövde bara betala 600 spänn för den. Som fått! Så nu kan jag och Jacob sova bredvid varandra alla framtida gånger han kommer och hälsar på! Och jag kan röra på mig oooooavbrutet. Luv it.
Dessutom köpte jag jättefina kläder idag. OCH i lördags. Snart har jag inga pengar kvar att köpa julklappar för. Och så vill vi ju inte ha det. MEN. KLÄDER. Klänningen skrek faktiskt mitt namn. Högt. Och jag är glad att hon är min.

Första advent.

I morse klev jag upp klockan nio. Determined att fira första advent på allra bästa sätt. Igår kväll gjorde jag en Spotifyspellista med jultema som jag lyssnade på i fyra timmar samtidigt som jag bakade lussekatter. Kanske de fulaste lussekatter jag någonsin sett men de fyra jag smakade var goda. Fem påsar katter i olika storlekar (mestadels gigantiska) blev det och då en tripp till Svalöv blev inställd på grund av den gudsförgätna stormen som intagit Skåne har jag haft absolut INGENTING att göra sen klockan ett. Efter att ha gjort ingenting vid datorn till halv fyra gick jag och kröp ner under täcket och kände mig som ensammast i världen och sen spelade jag Angry Birds Seasons till klockan sju. Det blev crêpes till middag. Har precis skypat med Anton och Lina en stund och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.