Sundayberry swing

Dagens filmtittning är redan avklarad, åh, vad jag gillar Voddler! Ikväll blev det Vicky Cristina Barcelona, med Javier Bardem (SNYGG), Scarlett Johansson, Penelope Cruz och och några fler, lite mindre kända. Filmen var hur mysig som helst, väldigt lättsmält, men jag saknade på ett sätt lite djup i den. Jag vet inte om jag kan förklara så mycket mer, men jag hade velat ha ett lite mer intressant slut.

Var i kyrkan i förmiddags och efter kyrkfikat var jag och några till ledare för en liten grupp mellanstadieelever som skulle spela minigolf. Så vi spelade minigolf med dem, och jag vann. HAHA. Kände mig jättehemsk och som världens opedagogiskaste människa (is that even a word?) men det var kul.

Har precis fått veta när Oscarsnomineringarna släpps! Är så nyfiken att jag håller på att spricka! Nu ska jag bara hitta någon att se galan med, helst tillsammans och inte med ett internet emellan. Jag försöker undvika att använda uttrycket IRL, bevisar min nördighet ytterligare ju.
Önskar att Hugh var värd för årets Oscarsgala också, men det kommer att bli Alec Baldwin och Steve Martin istället. Kommer nog bli awkward, men vad gör man?

Do you like me now?

The Libertine var ändå inte så dålig som jag trodde! Konstig och awkward, javisst, men inte dålig. :) Älskade Johnny i kort hår. Sad story, men håret var fint. Även om det inte var mycket.

Annars så...hände det inte så mycket mer ikväll. Har insett att det bara är den här veckan som jag inte har varit på bio den här månaden, och hittills det här året. Rätt sjukt. Fem gånger har jag varit på bio i januari 2010. Herregud, det är fler gånger än jag var på bio under hela 2007! Jag gillar min nya vana. :smug:

lördag

JW lyssnar på Coldplay! :D Jag är så glad.
Annars är lördagen lika slapp som alla andra lördagar. Gick och la mig ett i natt och sov till halv två, och sen har jag läst Snabba Cash och suttit vid datorn. Mamma stuvar på ute i köket med mys, och snart ska jag pricka av ännu en Johnny Depp-film från listan med filmer jag ska se! Måste älska Voddler alltså. ♥