Ólafur Arnalds.

Idag börjar Malmöfestivalen! Idag är det dessutom precis 100 dagar kvar tills jag ska se Ólafur Arnalds på Koncerthuset i Köpenhamn. Fast jag har sex timmar kvar av min hemtenta i textanalys som jag nu skriver för tredje gången så känner jag att inget kan krossa mig idag. Mitt poweryogapass igår var fantastiskt, är lämmen nästan överallt men det gör inget. I kväll ska jag se Bo Kaspers Orkester och det kommer bli asfint. Dessutom ska jag kanske träffa Daniel som jag bodde med på Fridhem och jag har inte träffat honom sen jag slutade där. Det är tre två år sen!
Ni hör ju att jag är relativt bekymmerslös idag. Tänker inte låta något förstöra det. Och vill ni lyssna på något vackert:
 

Vill ha det.

Så var jag tillbaka i Malmö igen.
Veckan med Jacob i Luleå var helt enkelt underbar och i förrgår tog vi tåget hem tillsammans. Efter diverse komplikationer kom vi till Malmö en timme senare än planerat, men det var ändå det minsta vi förväntade oss. Först hade det skett en urspårning någonstans i Kirunatrakten så tågen från Narvik var inställda och ersatta med buss. Vårt tåg kom dock iväg endast en halvtimme senare än enligt tidtabell så det var inte så farligt (det som skulle gå fem timmar tidigare gick en timme senare än vårt). Men ändå nojade jag, för vi skulle hoppa av i Gävle och byta till ett snabbtåg till Stockholm där, och vi skulle bara ha en halvtimmes väntetid där. Hur som helst blev vi försenade i alla fall under natten och morgonen och var tvungna att åka en annan väg eftersom en tunnel var full med vatten, så vi hann inte byta i Gävle hur som helst. Vi fick åka vidare till Stockholm och där var SJ hjälpsamma och bokade in oss på ett tåg som skulle gå tio minuter efter att vi bokat om våra biljetter. Det tåget gick en timme efter att det vi skulle åka med gick, så vi var hemma tio i tre i stället för tio i två. Så det var skönt att det inte blev alltför sent. På eftermiddagen och kvällen umgicks jag med Bosse, Jannie, Sara och Hanna; det var jättetrevligt.
 
Idag ska jag städa hela lägenheten är det tänkt. Klockan är halv ett och jag har bara plockat lite, haha. Har en hel lista på grejer som ska göras. Har ju ett tomt kylskåp också så jag ska handla sen också. Men först städa, rensa i garderoben - åtminstone så jag får in allt i den, slänga papper, ställa in alla böcker i bokhyllan, och för en gångs skull använda mig av mitt förrådsutrymme - alla vinterkläder ska dit. Yeah. Detta kommer bli kul! Lyssnar på Malmöfestivalpeppen för 2013 så jag har något skoj att lyssna på i alla fall. På fredag börjar det! Tjoho!
 
 
 

I said I'm gonna.

 
Åh, jag orkar inte blogga egentligen men känner ändå att jag vill lite. Idag var jag och pappa ute och seglade och jag fick fräknar! Sen byttes de ut mot rött. Inte lika gulligt, men ändå ganska bra. Typ.
En annan sak som också är ganska bra är Torka aldrig tårar utan handskar som jag äntligen sett nu. Vilken fantastisk serie!!! Sitter och lipar igen nu bara för musiken. Mer respekt och mer kärlek åt ALLA.
Och om 30 timmar kommer Jacob!!!! Äntligen. Som jag längtat.