Rubriklös.

Hallå i stugan!

Fick klagomål av Helena igår att jag uppdaterar bloggen för lite. Men ärligt, vem orkar läsa sånt som jag skrev förut? "Idag var jag där, sen gjorde jag det och nu är det jättesent måste sova GODNATT" Äh, palla det liksom.

Jag kom för ungefär en timme sen hem från Lund där jag och ett par klasskompisar hade filmkväll hos Max i klassen. Vi var så där härligt nördiga och såg Beowulf, ett av den engelska litteraturhistoriens första litterära verk. Den var ball. Och det var roligt att komma hemifrån lite.

Igår var det frisörexamen där jag var hårmodell åt en tjej som heter Emma och som bor här på Rönnen. Hon gjorde en långhårsuppsättning på mig, superfin. Bilder kommer så småningom. Efter den hade jag bestämt mig för att gå ut och promenera och fotografera så det gjorde jag. Började vid Caroli, gick genom en blåsig och arbetsplatsfylld Västra hamnen och la ner vid Kronprinsen där jag hoppade på bussen hem. Väl hemma lyssnade jag på Lalehs nya och sen åkte jag till Centralen för att lämna igen historieboken jag fått låna av Meggie. Vill aldrig mer sen den boken igen. Uschamig. Snabbt som ögat hem igen för att invänta besök av Frida först, och någon timme senare Helena. Vi åt tacos nomnomnom, kollade videobloggar och drack vin och bubbel. Kan ha varit anledningen till min ovanligt intensiva trötthet idag.

På grund av den ovanligt intensiva tröttheten bestämde jag mig efter lunch idag att åka hem redan då, istället för att stanna kvar i skolan och plugga (som jag annars brukar göra, NOT). Tänkte sova en timme, kunde inte somna, började diska. Läste sen en akt ur Macbeth, men då jag nästan föll av stolen för att jag höll på att somna räckte det och jag sov en stund strax innan fyra på eftermiddagen. Sen var det dags för matlagning. Jag hade sen länge bestämt att jag till varje pris skulle testa att göra min systers majssoppa med kyckling, och det fick bli idag. Och den smakade precis som jag minns! Sen planerades pizza i Lund och det hade jag varken intelligens eller vilja att säga nej till så jag åt det också. Kan säga som så att jag inte är speciellt hungrig nu. Nu är det jättesent och jag måste sova GODNATT.
TUNGSPELET.