Take a look at yourself

Yosh! Längesen nu. Vi kör väl "kort" resumé om vad som hänt de senaste dagarna då, like always.

I onsdags blev jag fruktansvärt frustrerad över dokumentärprojektet så jag tog paus från det. Var extremt skabbig hela dagen, till och med när vi efter lunch åkte till Malmö av diverse anledningar. Anna skulle träffa sin kompis, Anton skulle köpa en mellanformatskamera och jag skulle hämta ut biobiljetter. Inget av det hände. Vi tog istället en fin promenad förbi Antons gymnasium (inte undra på att jag ville gå Mediegymnasiet där ett tag) och så hamnade vi i Västra hamnen där jag återupplevde höstlovet '08. Så satte vi oss på Espresso House och drack mocha latte och tittade på fåglar och sen tog vi bussen tillbaka till stan. Efter några lyckliga timmar i Malmö var vi tillbaka i Svalöv och labbet, och jag blev deppig och nedstämd så fort jag kom tillbaka. Därför bestämde jag mig för att ta ett bad när jag kom hem, hujedamig så skönt det var.

I torsdags fick jag finbesök av finaste Frida som kommit ända från Malmö för att hälsa på mig. Vi åt frukost ihop klockan halv elva och sen bjöd jag henne på lunch i skolan. Sen visade jag henne hela skolan och hon fick prova att labba lite. Runt två var hon tvungen att åka tillbaka till Malmö stad och då gick jag ner i labbet. Resten av dagen har jag faktiskt inget minne av alls.

I fredags ringde de från Telia i Lund och sa att min iPhone 4 fanns inne! Därför åkte jag när relgionen slutat till Lund och hämtade den, och satt sen hela kvällen och försökte lära mig den. Facetimeade med Emilia och Signe samtidigt som Let's Dance och Parlamentet, la in alla kontakter i iPhonen, la upp bilder via Instagram och runt halv ett kom Anna över och kinesade på soffan.

I lördags sov vi till kvart över elva och när vi ätit frukost gick vi ner i labbet. Jag var ju dock på detox från dokumentärprojektet så jag lånade lite papper från Anna och labbade fram Stefan på fiberpapper. Blev visst kvar i labbet hela kvällen sen, och tog visst tag i projektet igen. Hoppsan. Frustration på ingång. Bara lite. Och inte bara för projektet.

I söndags ställde jag mig i labbet igen. Labbade hela tre bilder av tio och hade nu fem bilder klara. Kvällen spenderade jag hemma med Daniel, Adam, Anton och Anna och vi såg Letters From Iwo Jima. Den var fin. Musiken ännu finare. Kvällen blev hyfsat tidig.

Idag vaknade jag halv åtta och tänkte, åh vad skönt, ingen brådska. Nästa gång vaknade jag tjugo i nio, det vill säga tio minuter efter att jag började. Strosade iväg till skolan med gårdagens smink och när jag kom dit visade det sig att vår lärare inte heller hade kommit i tid. Win! Vi blev ivägskickade för att hålla på med våra uppgifter och efter fikat var det foto. Jag visade mina b-kopior för Andreas, ändrade lite i det slutgiltiga projektet och fortsatte printa efter lunchen. Tänkte tankspritt på allt och ingenting, projekt till annan kärlek till Coldplay som kommer till Göteborg i sommar. Jag, Frida, Emilia och Helena ska gå. Hujedamig vad fint det kommer bli. Imorgon ska biljetterna bokas. Åh, lyckans dag.

Nu ska jag hem och sova.