There will always be another one

Fullspäckad helg, har inget annat att skylla på! Bara för att jag är jag.

Kan ju börja med att det blev så att jag gick på promenad i alla fall. Kom hem efter att ha städat i labbet och så tänkte jag gå ut en snabbis och då följde Daniel med. Vi gick en liten runda i mörkret och det var härligt.

I fredags hade jag svenska C hela förmiddagen. Det var typ den roligaste svenskalektionen jag har haft nånsin. Vi fick börja med att skriva helt fritt utifrån "På vägen hit..." och sen skulle vi välja varsin bild och skriva vad den ville berätta i valfri form. Sist så fick vi ta varsin gammal inköpslista och skriva en berättelse utifrån den. Kreativiteten bara flödade, det kändes som att rummet skulle spricka av kreativitet! I love it.
På kvällen var det dags för inflyttnings- och förlovningsfest i våran lägenhet. Jag fick äntligen tillfälle att dricka cidern jag köpt alldeles själv (i Danmark), samt tre Pisco. Hade grymt kul! Medan majoriteten senare gick två portar bort där det var vattenpipefest blev jag och några till kvar ute på gården där vi gungade (SÅ HIMLA KUL!), bytte dricka och till slut gick till Sydhem där det konsumerades en massa vatten, godis och popcorn. Vid halv ett bestämde jag mig för att gå hem, men så träffade jag Alexander och Liocha på Kvarngatans gårdsplan. Då bar det av tillbaka till skolområdet och Alexanders rum där jag fick smaka inlagd gurka och egenplockade björnbär. Efter att vi suttit och pratat ett tag blev jag följd hem, och jag gick och la mig nolltvå.nollnoll. Oj oj oj, vilken kväll!

Igår vaknade jag vid nio och var nog fortfarande lite på lyset. I vilket fall var jag absolut inte bakis vilket var skönt! Målet för dagen var IKEA i Helsingborg dit vi också åkte, om än lite senare än planerat. Efter IKEA blev dagen otursdag. Tåget vi skulle åka hem med var inställt, och när vi väl kommit till Teckomatorp med ersättningsbussen hade bussen till Svalöv redan åkt. Bussarna går varannan timme på helgerna. Vi bestämde oss för att äta pizza på grillen tvärs över gatan. Där inne var det någon som spydde. Och så glömde vi mina tvättsäckar från IKEA där. Till råga på allt var pizzan inte så god. Till slut var vi hemma i Svalöv igen, och då gick jag raka vägen ner till labbet och labbade till två i natt.

Idag sov jag gott till elva och några timmar senare skjutsade snälla Alexander mig till Teckomatorp där säckarna låg inne på pizzerian. Vi träffade en superfin katt också, med bruna ögon. Världens sötaste tror jag nog. Efter Izma. När vi kom tillbaka till Svalöv gick jag hem och lämnade grejerna och sen gick jag hit. Känner nog att jag suttit här lite för länge. Ska nog iväg och labba lite tror jag. Det är kul att labba.

Once again, förlåt för bildbrist.

En sak jag insåg tidigare: Jag har med mig allt jag hade på min älskade iMac hemma! Min externa hårddisk var nämligen också säkerhetskopia!!! :D