Driving one of your cars

Jag gillar inte Lisa Miskovsky, men titeln, liksom vadå. Jag har just varit ute och kört bil ENSAM I BILEN. Fick äran att skjutsa hem mamma efter vår lilla gathering bestående av Lisa, Peter, Hilmer, Hedvig, Peters syster Anna, hennes kille Markus, mamma, pappa och Ulla. Och så jag. Och en middag bestående av lax och pressad potatis med romsås (fiskägg alltså, inte spriten...uh, sprit) och Trundöbagarns tunnbröd. Jag tror bestämt att parenteserna vill få mig att stanna här. Kan de ju glömma. Dock ska jag ta med mig massor av mat härifrån så jag kan äta i Skåne. Det jag ska ta med mig är löjrom, mandelpotatischips och tunnbröd. I huvudsak. Det är mat.

Nu sitter jag och lyssnar på min och Emilias spellista och bränner en skiva att ha i mammas bil. Snart (när skivan är klar förmodar jag) ska jag ta bilen och fara (JUST DET!!) till Emilia, bara för att jag tycker det är roligt att köra bil.

Oj, det gick snabbare än jag trodde. Jag ska egentligen inte fara förrän om typ en kvart. Jag får väl vänta den där kvarten då.